Lazanje s rikolom (2)
Sastojci za 4 osobe
25dag svježeg tijesta s jajima razvučenog u list
6 manjih rajčica
1 limun
2 vezice rikole
20dag svježeg kravljeg sira
Ulje
Sol
Sastojci za 4 osobe
25dag svježeg tijesta s jajima razvučenog u list
6 manjih rajčica
1 limun
2 vezice rikole
20dag svježeg kravljeg sira
Ulje
Sol
Ručak: meso kuhano ili pečeno u količini 3 šnicle (jedna težine 180 grama), šnita integralnog ili crnog kruha i salata u neograničenoj količini. Meso možete zamijeniti istom količinom (tri) kuhanih ili pečenih jaja.
Ovaj dan su dopušteni sir i mlijeko.
Nakon ručka obavezno popijte 2 dcl juhe (bistre juhe, bez tjestenine)
Večera: isto kao i ručak, samo bez juhe. Ono što ste ručali, morate i večerati, dakle ako ste jeli meso, isto ćete i večerati, a ako ste jeli jaja, za večeru uzmite isto jaja.
{loadposition kol1}
{loadposition kol2}