Proizvodi (dodaci prehrani)

Print

B!TONIC Real Energy

Mineralni kompleks od  10 životno važnih minerala među kojima su željezo, magnezij, kalcij i cink. Za energiju, regeneraciju i snagu.

Osjećate li umor i iscrpljenost, to može bitno utjecati na kvalitetu vašeg života. Užurbani životni stil, rokovi i obaveze sa sobom često donose i nedostatak sna te loše prehrambene navike i fizički umor. Nedostatak potrebnih minerala u tijelu mogu se nadomjestititi provjerenim dodacima prehrani, kao što su Real Energy kapsule. 

Print

Ella slim kapsule

Glukomanan je biljno vlakno koje se  dobiva iz azijske biljke AMORPHOPHALLUS  KONJAC. On se već stoljećima koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao sredstvo čišćenja i detoksikacije,zato je biljka dobila zanimljiv nadimak “Metla za crijeva”. To daje vrlo dobru predodžbu o načinu na koji djeluje.

Glukomanan u dodiru sa želučanim sokovima bubri, popunjava želudac i daje privremeni osjećaj sitosti. Tako nabubren usporava pražnjenje želuca, a istodobno povoljno  djeluje na debelo crijevo, omekšavajući stolicu i olakšavajući defekaciju.

Print

Glukomanan (2)

Q-LABOS FIBER BOOSTER Gukomanan djeluje na organizam čineći ga sitim

Glukomanan u dodiru s vodom nabubri i zauzme mjesto u želucu, te je iz tog razloga potrebno koristiti ga sa mnogo vode. Postiže se osjećaj sitosti (bez osjećaja napuhnutosti i bez pojave neželjenih plinova u probavnom sustavu), nema osjećaja gladi, a sve prirodno.

Djelovanje Glukomanana istraživala je EFSA (European Food Safety Authority), odobrila i smatra ga korisnim i učinkovitim.

Glukomananu je odobrena zdravstvena tvrdnja «PRIDONOSI MRŠAVLJENJU, REDUKCIJI TJELESNE TEŽINE I ODRŽAVANJU NORMALNE RAZINE KOLESTEROLA.

{loadposition kol1}

{loadposition kol2}

 
{loadposition ostalo}