Botanical slimming

Print

Botanical slimming

Botanical Slimming je 100% prirodan dijetetski dodatak prehrani.
Ne sadrži sibutramin i zdravstveno je ispitan i ispravan.
Bez dijeta i napornih vježbi, pomaže vam da za kratko vrijeme smanjite višak tjelesne mase i vratite vitalnost i ljepotu.
Jednako dobro djeluje i kod muškaraca i kod žena.
Uz pomoć Botanical Slimming gel kapsula garantirano ćete izgubiti u prosjeku 7 kg za samo 36 dana, te smanjiti i do 2 konfekcijska broja. Proizvod djeluje tako što smanjuje apetit, daje osjećaj sitosti i punoće, efikasno apsorbira masnoće iz hrane i tijela, povećava cirkulaciju, čime podržava proces razgrađivanja viška masnih naslaga, pri čemu se masne naslage razgrađuju u toplinu (energiju), ugljikov dioksid i vodu. Sadrži aktivni lipolizni enzim, koji ciljano razgrađuje masne naslage oko struka, stomaka i bedara, povećava potrošnju tjelesne energije.
Prilikom razgradnje masnih naslaga u organizmu se stvara energetsko gorivo, vrši se detoksikacija, aktivira se mikro cirkulacija ćelija, vršeći eliminaciju akumuliranih toksičnih elemenata.
Najbolji način za eliminaciju toksina u organizmu predstavlja unošenje veće količine tekućine, nezaslađeni čajevi i voda.

Period konzumacije: Da bi se postigao bolji efekat, ovaj proizvod konzumirajte najmanje tri mjeseca, jer krajem trećeg mjeseca, vaš organizam pamti dozu masnih naslaga koja Vam ostaje. Tako da se tjelesna masa sigurno neće promijeniti ni poslije završetka procesa konzumacije.
Preporučuje se da se ovaj proizvod kombinira sa pijenjem zelenog nezašećerenog čaja, vode i smanji konzumacija bijelog šećera i brašna.
Ukoliko patite od opstipacije (zatvor), također preporučujemo Botanical Slimming.
Ukoliko želite da zadržite vašu tjelesnu masu i kada smršavite, možete koristiti Botanical Slimming jednom do dvaput tjedno.

SASTOJCI U DNEVNOJ DOZI (= jedna kapsula):
Oligosaharidi   25%
L-karnitin         20%
Chitin                 20%
Ekstrakt lista lotosa
(Nelumbo nucifera)      10%
Ekstrakt ploda gloga
(Crataegus sp.)               10%
Ekstrakt korijena kineske kadulje
(Salvia miltiorrhiza )      10%
Sojino ulje       5%

Izvor: botanicalslimminghrvatska

WEBSHOP: LINK

{loadposition kol1}

{loadposition kol2}

 
{loadposition ostalo}