Energy

Print

CHLORELLA

Chlorella je smaragdno zelena slatkovodna alga izuzetno bogata klorofilom, vitaminima, mineralima, nukleinskim i aminokiselinama. Zahvaljujući visokom sadržaju prirodnih hranjivih tvari, često je zvana “koncentriranim povrćem”. Chlorella prvenstveno utječe na meridijan želuca, slezene, debelog crijeva, jetre, žučnog i mokraćnog mjehura, te meridijan perikarda i trostrukog grijača.

Print

DRAGS IMUN

Drags Imun sastoji se 100% od prirodne smole drveta Croton lechleri i ne sadrži konzervansa. Smola drveta Croton lechleri jedinstvena je prirodna tvar koja stoljećima drži čvrstu poziciju u tradicionalnoj medicini Latinske Amerike. Peruanski Indijanci nazivaju ju Sangre de drago (Zmajeva krv). Čista smola drveta Croton lechleri od davnina se koristi u narodnoj medicini Južne Amerike, a na osnovi rezultata mnogobrojnih znanstvenih istraživanja, prihvaćena je i modernom medicinom.

Print

Grepofit

Grepofit je bioinformacijski proizvod s uravnoteženom kombinacijom ekstrakta iz sjemena grejpa, crvene rudbekije (Echinaceapurpurea), sudanskog hibiskusa i kadulje.

Ovaj jedinstveni proizvod s uravnoteženom kombinacijom ekstrakta iz sjemena grejpa (Citrus paradisi), crvene rudbekije (Echinacea purpurea), sudanskog hibiskusa (Hibiscus sadbariffa) i ekstrakt kadulje (Salvia officinalis) izvrsno pomaže kod virusnih i bakterijskih infekcija (npr. angine, gripe, prehlade), kao i kod infekcija mokraćnih puteva. Smiruje kašalj i bolove u grlu, aktivira imunitet i skraćuje tijek bolesti. Blagotvoran je i za neke od ginekoloških problema (npr.iscjedak ili upalu). Pomaže kod želučanih i crijevnih teškoća, čireva i upale želučane sluznice. Suzbija razvoj pljesni u organizmu i na koži.

Print

GYNEX

Gynex prvenstveno uravnotežuje meridijan začeća (Jenn Mo), trostrukog grijača, slezene i želuca. Uravnotežuje hormonalni sustav (štitnjaču, slezenu, jajnike) i djeluje pozitivno kod muške i ženske neplodnosti, menstruacijskih tegoba (PMS, regulacija ciklusa), ginekoloških poteškoća (upale, iscjedaka, ciste, miomi), menopauze (valunzi, osteoporoza, stabiliziranje psihe), rada gušterače - regulira razinu šećera u krvi.

Print

RENOL

Renol prvenstveno harmonizira meridijan bubrega i mokraćnog mjehura. Regenerira bubrege i utječe na funkciju limfnog sustava pa je posebno učinkovit u jačanju imuniteta. Renol prvenstveno uravnotežuje meridijane bubrega, mokraćnog mjehura, slezene i trostrukog grijača.

More Articles...

{loadposition kol1}

{loadposition kol2}

 
{loadposition ostalo}