Getline formula

Print

KAKO SMRŠAVITI UZ GETLINE?

NEMA LAKOG I BRZOG MRŠAVLJENJA


Višak kilograma i debljina za posljedicu imaju čitav niz poteškoća sa zdravljem i ozbiljnih oboljenja. Primjerice, prekomjerna težina uzrokuje poteškoće s organima za kretanje, ponajprije zglobovima, te poremećaje u funkcioniranju srca i krvotoka, dok debljina povećava rizik za dobivanje, ali i uzrokuje šećernu bolest tipa II, žučne kamence, moždani udar i srčani infarkt. No, budući da debljina nije samo zdravstveni nego i estetski problem, ona može izazvati i psihičke poremećaje i bolesti (primjerice, osjećaj manje vrijednosti i osamljenosti te depresiju). Estetski problemi zbog prekomjerne težine mogu utjecati na seksualne disfunkcije neovisno da li je riječ o seksualnoj odbojnosti prema partneru ili pak zbog smanjenja libida. Zbog sve većeg broja ugroženih osoba i velike opasnosti po zdravlje, debljina postaje svjetski zdravstveni problem broj jedan, a sve više stručnjaka govori i o pravoj epidemiji u razvijenim zemljama svijeta.

Print

Getline formula

I pored smanjenje kalorijske vrijednosti obroka, na vaganju ne postižete željene rezltate. Vaši poznanici pojedu više od Vas a imaju manje kilograma. Ne možete stabilizirati tjelesnu masu. Kilogrami se stalno vraćaju. Ovo su česta zapažanja.Da bi dugoročno i sigurno riješli problem prekomjerne mase potrebne su promjene. Čuli ste to već. Ali ovdje govorimo o promjenama Vašeg energetskog metabolizma. On je reguliran djelovanjem crijevnih bakterija..

 Regulacija tjelesne mase je ozbiljan izazov. I nije jednostavan poduhvat. 60 % tjelesne mase je predodređeno našom getenetskom strukturom. 40% tjelesne mase na koje možemo utjecati se nekima čini mali prostor za djelovanje . Ali to nije tako. Ovaj udio je sasvim dovoljan da se kontrolira naše zdravstveno stanje I naš izgled. U tih 40% leži razlika da li ćemo izbjeći prijevremene zdravstvene komplikacije. Dijabetes, oboljenja zglobova, alergije, srčana oboljenja, maligne bolesti, usko su povezane sa prekomjernom tjelesnom masom. O utjecaju našeg izgleda na našu kvalitetu života neka svatko prosudi za sebe.

{loadposition kol1}

{loadposition kol2}

 
{loadposition ostalo}