Q-labos

Q-labos proizvodi su garancija kvalitete i djelovanja proizvoda. Svi proizvodi koji nose oznaku Q-labos garantiraju klijentima, da smo se pobrinuli da u svakome trenutku dobivaju najkvalitetniji proizvod koji se trenutačno nalazi na svjetskom tržištu. Svi proizvodi Q-labos prodaju se isključivo u ljekarnama ili putem našeg web shopa. S time izbjegavamo pojavu lažnih proizvoda sumnjivog podrijetla.

Print

Glukomanan

Q-LABOS FIBER BOOSTER Gukomanan djeluje na organizam čineći ga sitim

Glukomanan u dodiru s vodom nabubri i zauzme mjesto u želucu, te je iz tog razloga potrebno koristiti ga sa mnogo vode. Postiže se osjećaj sitosti (bez osjećaja napuhnutosti i bez pojave neželjenih plinova u probavnom sustavu), nema osjećaja gladi, a sve prirodno.

Djelovanje Glukomanana istraživala je EFSA (European Food Safety Authority), odobrila i smatra ga korisnim i učinkovitim.

Glukomananu je odobrena zdravstvena tvrdnja «PRIDONOSI MRŠAVLJENJU, REDUKCIJI TJELESNE TEŽINE I ODRŽAVANJU NORMALNE RAZINE KOLESTEROLA.

Print

Q-LABOS Ekstrakt zelene kave+Ekstrakt zelenog čaja + magnezij

Q-labos vam donosi potpunu novost na tržištu.

 Kako smo već upoznati sa djelovanjem zelene kave te proizvodima na bazi ekstrakta zelene kave, ponosni smo na svoj razvojni tim koje je osmislio potpuno novi proizvod.

Q-labos kapsule sa Ekstraktom zelene kave + Ekstrakt zelenog čaja + Magnezij.

 

Ova formula, sa idealnim omjerima u jednoj kapsuli ima trostruko djelovanje, iskorištava najbolje od svakog dodanog sastojka te čini ovaj proizvod vrlo djelotvornim i jednostavnim za korištenje (1 Kapsula na dan).

 

 Također zbog visoke čistoće i kvalitete osnovne sirovine dobili smo maksimalnu koncentraciju aktivnih tvari u samo jednoj kapsuli.

 

Jedno pakiranje sadrži 45 kapsula po 450mg, ŠTO JE DOSTATNO ZA 45 DANA UPOTREBE.

Print

Ekstrakt zelenog čaja, Green tea extract

Zeleni čaj je napitak kojeg, osim vode, pije najviše ljudi na planeti danas

Učinak zelenog čaja da blago podiže energiju, djeluje umirujuće i osvježava umne sposobnosti, razlog je njegove stoljetne popularnosti.

Jedinstveni sastojci poput L-teanina i polifenola zelenog čaja, pod lupom su istraživača zbog svojih korisnih svojstava već desetljećima.

Sve više se istražuje i antikancerogeni učinak polifenolnih antioksidansa zelenog čaja. Studije su pokazale manji postotak karcinoma gornjeg probavnog trakta u zemljama gdje se zeleni čaj tradicionalno pije svaki dan.

Osim toga, zeleni čaj potiče potrošnju energije iz masti (termogeneza) i njihovu razgradnju. Tako je zeleni čaj odličan izbor kod umnih napora i stresa. Zeleni čaj pokazuje korisna svojstva i na dijeti mršavljenja, putem poticaja termogeneze i potrošnje kalorija.

Print

Zelena kava

LAGANO I BRZO 

O zelenoj kavi je mnogo toga napisano u zadnje vrijeme te smo skoro svi upoznati sa njezinim benefitima i načinom djelovanja.

Do sada se na tržištu RH prodavala u mnogo oblika, od mješavine s instant kavama do tableta. Također se na tržištu nalaze mnoge lažne kave koje od ekstrakta zelene kave nemaju ništa, osim imena.

Q-labos Green coffee pure extrakt, kako mu i ime samo govori je čisti ekstrakt zelene kave bez ikakvih dodataka (koje ste do sada plaćali po cijeni ekstrakta). I to sa vrlo visokim udjelom klorogenične kiseline ((Chlorogenic acid) Klorogenična kiselina po HPLC 51,24%)), što je iznimno visoka vrijednost jer se u farmaceutskoj industriji koristi 45% Clorogenic acid.

Q-labos ekstrakt zelene kave dolazi u obliku praha, te se sa vrlo jednostavnom konzumacijom može uzimati vrlo viskoka koncentracija čistog ekstrakta.

Na Hrvatskom tržištu dolazi u dva pakiranja: od 20grama (dostatno za 20 dana), te od 65grama (dostatno za 65 dana).

{loadposition kol1}

{loadposition kol2}

 
{loadposition ostalo}